Personlig Träning

Yoga är en praxis som är tillgängliga för alla, oavsett kön, ålder, skador eller kroppsbyggnad. Privatlektioner kan du fördjupa din praktik i en miljö där yttre störningar minskar och inre fokus är förhöjd. Huvudmännen i Yoga är en viktig ingrediens för att få ut mesta möjliga sådana metoder.

En personlig yoga träning ger möjligheten att fokusera på dina mål och intressen.

PERSONLIG TRÄNING

75 MIN

  • 5 klippkort / 3000kr

För nybörjare: Delta I en klass full av erfarna yogis kan vara skrämmande så om du är ny på yoga, personlig träning är en bra start. Den intima inställningen kan du introduceras till yoga på ett behagligt tempo som individuellt utformad för att passa dina personliga behov. PERSONLIG träning kan hjälpa dig att bekvämt integrera i mellanklasserna. Ändringar av gemensamma poser ges för att passa dina individuella behov, så att du kan utvecklas i din egen takt.

PERS. GRUPP TRÄNING

75 MIN

  • 75 min/ 500kr, pluss 150kr per person
  • 5 klippkort/ 2400kr, plus 600kr per person

För Yoga entusiaster: Har du nått en platå i din praktik och behöver lite extra motivation. Privatlektioner är inte bara för nybörjare, men kan inspirera yoga entusiaster att fördjupa sin praktik. Privatlektioner ger ett perfekt tillfälle att ta itu med dina mål och intressen. Du kommer att vägledas genom de ställningar, förfina formuläret, förbättra anpassningen och fördjupa din kontakt med andningen.

PERSONLIG SEKVENS

75 MIN

  • 500kr
  • Personlig undervisning krävs

Individuell sekvensering : Privatlektioner ger oss möjlighet att utforma en personlig yoga rutin för själv praktiken. kan bestå En unik sekvens för att redogöra för begränsningar tid, fysiska och psykiska behov, skador och mycket mer.