Företags Yoga

“Nike, HBO, Forbes and Apple all offer on-site yoga classes for their employees. These and scores more fortune 500 companies consider yoga important enough to offer classes on a regular employee benefit.”

 

— Nancy Wolfson, Yoga Journal

Låt oss införa Yoga på din arbetsplats! Höja motivationen och inse fördelarna med en lycklig arbetsplats. Yoga kan utövas var som helst, är allt du behöver är en matta och lite motivation.

Klasser sker på din arbetsplats, oavsett om det är ett kontor, lager eller butik. Idealiskt läge bör vara ett öppet utrymme som är relativt tyst. Detta gör att dina anställda kan få ut det mesta av sina klasser. Vi tillhandahåller allt som behövs för att få en lyckad praktik i ditt utrymme. Yoga Ranch levererar alla mattor och tillbehör. Våra instruktörer är certifierade av Yoga Alliance, en internationellt erkänd organisation.

Kontakta oss idag för en offert!

Vilka är fördelarna med Yoga på arbetsplatsen?

Yoga klasser kan erbjudas till anställda som ett sätt att minska stressen och öka hela företagets välbefinnande.Yoga träning ger oss färdigheter som behövs för att framgångsrikt hantera stress i ens liv. Genom att öka energi och eliminera trötthet, kan företags yoga bidra till att öka motivation, koncentration och produktivitet.

Yoga är en aktivitet med låg påverkan som kan modifieras för att passa alla nivåer och kroppstyper. Yoga kombinerar stretching och förstärka muskler i hela kroppen systematiskt, vilket ökar cirkulationen på inre organ och körtlar, förbättra koncentration och lugna nervsystemet. Denna uråldriga system för egenvård ger vitalitet, hälsa, djup avslappning och sinnesfrid i våra liv.

GRUPP TRÄNING

60 MIN

15% rabatt med en 10 klass engagemang!

*Alternativa längder på klasser finns med modifierade priser. Flera alternativ för att hålla Yoga på arbetsplatsen.

• Företaget betalar avgiften och erbjuder klasser gratis till sina anställda.

• Företaget står för utrymme, de anställda delar på kostnaderna sinsemellan .

• Klassavgifterna delas mellan arbetsgivaren och den anställde.